wegenwacht fiets service
 
Pechhulp voor de fiets Wegenwacht van ANWB.
Bestellen voor kinderen. 24/7 pechhulp door de ANWB Wegenwacht voor je kind met zijn/haar fiets of bromfiets. Dit product is een kalenderjaar geldig en in combinatie met de Fietspas of Wegenwacht Bromfiets Service van een ouder. Maar 5, per kalenderjaar.
Wegenwacht Fiets Service Ons Brabant Fietst.
Aantrekkelijk tarieven voor partners en kinderen. Wegenwacht Fiets Service is er al vanaf 24, per jaar, dat is slechts 2 euro per maand. Nu afsluiten of meer informatie? Kijk dan op de ANWB website of bel op 088 269 22 22.
Pechhulp op de fiets.
En als reparatie ter plekke niet mogelijk is, word je met je fiets naar een fietsenmaker of een bestemming naar jou keuze gebracht. Bevind je je op een plek waar de wegenwacht wettelijk niet kan komen, zoals een verlaten bospad, dan zoeken jullie samen naar de beste oplossing. ANWB is al dé service wanneer je je fiets wilt verzekeren.
Pechhulp Fiets Pechhulp overzicht.
Een 2e persoon op hetzelfde woonadres krijgt bij FietsNED 750, korting. Bij de ANWB betaalt een partner of kind zelfs slechts 5 euro per jaar voor fiets service. Wegenwacht fietsservice is onderdeel van de ANWB Fietspas. Naast hulp bij pech met de fiets in Nederland en België, profiteer je onder meer van.
Bestel Wegenwacht Fiets Service Wegenwacht van ANWB.
Entreebewijzen met korting. Land van ANWB. Alles over vrije tijd. Reizen in de Kampioen. Alles over vakantie. Voor de samenleving. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Contact met ANWB.

Contacteer ons